Студентська рада ПУЕТ

ХХІ Міжрегіональна виставка «Освіта та кар’єра»

✨️Полтавський університет економіки і торгівлі взяв участь у визначній події – ХХІ Міжрегіональній виставці «Освіта та кар’єра», яка відбулася 23-24 лютого 2024 року завдяки ініціативі Кременчуцького відділення Полтавської торгово-промислової палати.

🙌🏻Протягом цього заходу на базі Кременчуцького національного університету ім. Михайла Остроградського Полтавський університет економіки і торгівлі представив свої інноваційні технології. Проректор Юрій Матвієнко заворожив учасників, презентуючи ресурсне забезпечення лабораторії робототехніки та Освітнього центру повітряної робототехніки. Особливе захоплення викликали мультикоптери, що використовуються для навчання пілотованих дронів та програмування БПЛА в освітньому середовищі Центру повітряної робототехніки ПУЕТ.

👏🏻Команда університету, включаючи відповідального секретаря приймальної комісії, завідуючу відділом профорієнтаційної роботи та голів студентських рад, зробила акцент на ознайомленні майбутніх абітурієнтів з освітніми програмами, міжнародними можливостями та унікальним навчальним середовищем ПУЕТу.

🤗Крім цього школярі були запрошені на захоплюючий День відкритих дверей, який відбудеться 16 березня 2024 року. Реєстрація для участі в події доступна за посиланням: https://cutt.ly/MwBDJS6K.

🥰Чекаємо на майбутніх вступників за адресою м. Полтава, вул. Івана Банка, 3. Долучайтеся до нашого захоплюючого освітнього світу та розкрийте свій потенціал разом із ПУЕТ! 🚀🎓

🫶🏻Також можна переглянути відео-огляд заходу за цим посиланням: https://youtu.be/W7qfYgW9L8Y?si=r9ozHUv-uDLSl2No.