Студентська рада ПУЕТ

Фестивалю «Наукові інтенції – можливість об’єднуватися для спільної мети»✨

✨️29.03.2024 Наукова спільнота і студенти Полтавського університету економіки і торгівлі долучились до фестивалю «Наукові інтенції – можливість об’єднуватися для спільної мети».

🙌🏻Відбувся цей фестиваль в Полтавській обласній універсальній бібліотеці імені І.П. Котляревського за підтримки Департаменту освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації та Полтавської обласної Малої академії наук.

🌟Метою фестивалю стало стимулювання інтелектуального розвитку обдарованої учнівської молоді, популяризація наукових знань та їх професійна орієнтація. Понад 200 учнів з різних ОТГ ознайомились з виставкою інноваційних освітніх технологій ПУЕТ, технічним забезпеченням лабораторій робототехніки, Освітнього центру повітряної робототехніки, лабораторії адитивних технологій і отримали фахову консультацію щодо особливостей підготовки на різних спеціальностях та освітніх програмах.

🧩Учасники фестивалю активно долучалися до всіх інтерактивних локацій, які представив ПУЕТ. Всі бажаючі мали можливість повчитися пілотувати на симуляторі дрона, ознайомитись з технологіями 3D друку і навіть зробити з карамелі власну смачну модель за допомогою харчової 3D ручки. На окремій локації, яка мала назву «Реальні відчуття у віртуальному світі» учасники занурились у світ віртуальної та доповненої реальності.

🫶🏻Зустріч з прогресивною учнівською молоддю – чудова нагода презентувати освітні, наукові, міжнародні можливості університету та сприяти самовизначенню в професії майбутніх вступників. До зустрічі в сучасних наукових лабораторіях ПУЕТ!