Студентська рада ПУЕТ

Студент Полтавського університету економіки і торгівлі Сергій Репов став стипендіатом іменної стипендії Полтавської міської ради

3 листопада під час засідання виконавчого комітету було прийнято   рішення про призначення іменної стипендії Полтавської міської ради студентам закладів вищої та фахової передвищої освіти м. Полтава з вересня по грудень 2022 року. Серед таких студентів і студент спеціальності «Право» Полтавського університету економіки  і торгівлі Сергій Репов.

Сергій приїхав на навчання у ПУЕТ з Донецької області після закінчення Селидівського гірничого технікуму за  освітньою програмою «Експлуатація та ремонт гірничого електромеханічного обладнання та автоматичних пристроїв».

Сергій відрізняється активною життєвою позицією. Так, він отримав диплом лауреата Конкурсу студентських есе «Перехідне правосуддя: механізми переходу від війни до миру – дороговкази для України». Протягом літа 2021 року пройшов стажування у ГО «Вектор прав людини» щодо комунікаційної діяльності судової влади. Сергій Репов був учасником Хакатону з реформи юридичної освіти (грудень 2020 року) і пройшов до півфінального етапу. Також він був учасником тренінгового курсу «Школа місцевого самоврядування – онлайн-курс 2021/7 «Місцеве самоврядування та цифрова трансформація в Україні» та «Школи знавців права» (грудень 2021 р., квітень 2022 р.). У липні 2022 року успішно пройшов лекторій для молоді «ЗміниUA» від Офісу доброчесності НАЗК. Є членом Ліги студентів Асоціації правників України та кандидатом у члени АПУ, волонтером Маріупольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

У липні 2021 року успішно пройшов програму навчання фінансовій грамотності в межах Національної програми фінансової грамотності для молоді Державного банку Пакистану та Національного інституту банківської справи та фінансів. Також у Сергія Репова вже чимало наукових публікацій та досягнень. Бажаємо Сергію подальших успіхів та саморозвитку!