Студентська рада ПУЕТ

Студентська рада взяла участь у Дні відкритих дверей Полтавського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Віталія Грицаєнка

✨️16.02.2024 представники студентського самоврядування та військової підготовки університету взяли участь у Дні відкритих дверей Полтавського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Віталія Грицаєнка Полтавської обласної ради.

🙌🏻Полтавський університет економіки і торгівлі презентував освітню діяльність університету, переваги навчання для студентів, можливість отримання військової спеціальності та звання офіцера запасу Збройних Сил України, технічне забезпечення лабораторії робототехніки Всеукраїнського тренінгового центру мобільної робототехніки та Освітнього центру повітряної робототехніки ПУЕТ.

👏🏻Особливий інтерес учасників заходу викликали численні мультикоптери, що використовують не лише для навчання пілотування дронів, а й програмування та прототипування БПЛА в освітньому середовищі Центру повітряної робототехніки ПУЕТ, серцем якої є унікальна дрон-арена американської фірми PITSO.

👐🏻Полтавський університет економіки і торгівлі – лідер у впровадженні інноваційних освітніх технологій! Запрошуємо на навчання майбутніх вступників!