Студентська рада ПУЕТ

Розширене засідання Конференції трудового колективу

✨️11.04.2024 у Полтавському університеті економіки і торгівлі відбулося розширене засідання Конференції трудового колективу.

🙌🏻Під час цього засідання було заслухано звіт ректора Нестулі Олексія Олексійовича щодо досягнень цільових показників діяльності Полтавського університету економіки і торгівлі.

Наш університет продовжує розвиватися та вдосконалюватися у своїй діяльності в усіх сферах. Завдяки наполегливій праці всього колективу університету значних успіхів у різних напрямках діяльності. Ректор, Нестуля Олексій Олексійович, представив детальний звіт про досягнення, підкресливши ключові моменти та висвітливши перспективи подальшого розвитку нашого навчального закладу.

Також хочемо відзначити, що ми, як студентське самоврядування, беремо активну участь у ініціюванні та підтримці різноманітних заходів, спрямованих на покращення умов навчання та студентського життя.

Висловлюємо щиру подяку ректору та всьому колективу за старанну працю та вагомий внесок у розвиток нашого університету. Наші спільні зусилля дозволяють досягати великих результатів та піднімати планку якості освіти на нові висоти.

🫶🏻Нехай наш колектив продовжує тісно співпрацювати та працювати над досягненням нових вершин!
З повагою, Студентська рада!