Студентська рада ПУЕТ

Покращення освітньої програми «Філологія»

✨️17.11.2023 в Полтавському університеті економіки і торгівлі відбулася результативна комунікація першого проректора Наталії Педченко з гарантом освітньої програми Наталією Сухачовою та науково-педагогічними працівниками кафедри української, іноземних мов та перекладу щодо підвищення якості освітньої програми та підготовки до акредитації спеціальності 035 «Філологія» спеціалізація «035.041 Германські мови та літератури (переклад включно) перша – англійська» ступеня бакалавра.

📚Також брали участь у нараді директор Навчально-наукового центру забезпечення якості вищої освіти доцент, к.е.н. Гасій Олена Володимирівна, завідувач кафедри української, іноземних мов та перекладу професорка, доктор філологічних наук Бобух Надія Миколаївна.

👩🏼‍🏫Обов’язковою умовою таких комунікацій є залученість здобувачів вищої освіти до політики поліпшення якості освітніх програм. Цього разу до заходу долучилися Філіпповський Антон (ГРС б-21), Сичук Діна (МЕВ МБ б-21) та Дробина Софія (МЕВ МБ б-11).

Більше фото ви можете знайти на нашій сторінці Facebook: https://www.facebook.com/studgo.puet або в нашому Instagram: https://www.instagram.com/studgo.puet/