Студентська рада ПУЕТ

Покращення освітньої програми «Міжнародний бізнес»

✨️В університеті відбулася нарада щодо підготовки до акредитації та підвищення якості освітньої програми «Міжнародний бізнес» спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини.

🙌🏻Комунікація відбулася на чолі із першим проректором Наталією Педченко, гарантом освітньої програми, завідувачем кафедри міжнародної економіки та міжнародних економічних відносин проф., д.е.н. Вікторією Стрілець та науково-педагогічними представниками працівниками кафедри і була дуже ефективною.

🤞🏻Цінність обговорень у такому форматі проявляється у залученості здобувачів вищої освіти, Сичук Діна (МЕВ МБ б-21) та Калина Альбіна (МЕВ МБ б-11), та випусників даної спеціальності.

👏🏻Обговорення питань, пов’язаних із якістю освітньої програми, у форматі вибудованого конструктивного діалогу дало змогу почути і зрозуміти потреби бізнесу на регіональному та національному ринку.

🤝🏻Результатом наради стало окреслення певних перспективних напрямків роботи, пов’язаних із організацією та проведенням заходів, і залученістю стейкхолдерів для покращення якості освітньої програми та її популяризації серед представників бізнесу із міжнародним спрямуванням.

Більше фото ви можете знайти на нашій сторінці Facebook: https://www.facebook.com/studgo.puet або в нашому Instagram: https://www.instagram.com/studgo.puet/