Студентська рада ПУЕТ

Обласний фестиваль робототехніки «TETRIX GAMES – 2023»

21 жовтня 2023 року в Полтавському університеті економіки і торгівлі відбувся Обласний фестиваль робототехніки «TETRIX GAMES – 2023», який наш університет організував та провів при партнерстві з Полтавською академією неперервної освіти ім. М. В. Остроградського та відомого в Україні сподвижника впровадження STEAM-технологій та освітньої робототехніки, компанії «2D3D».

Здивував ПУЕТ усіх учасників та гостей фестивалю ще й відкриттям першого в Україні Освітнього вернісажу імерсивних технологій, який в інтерактивній формі знайомить з технологіями доповненої та віртуальної реальності, світовими досягненнями в робототехніці та пропонує поринути у профорієнтаційний віртуальний тур на кухню елітного ресторану.

За результатами робототехнічних змагань місця розподілились таким чином:
1 місце – команда «Robot Master» Супрунівського НВК;
2 місце – команда «ROBODIK» Диканського НВК;
3 місце – команда «Єноти» Полтавської гімназії №25;
4 місце – команда Robot Master Junior Супрунівського НВК;

Полтавський університет економіки і торгівлі як флагман робототехнічної освіти України має ще багато планів у сфері освітньої робототехніки, тож ми запрошуємо активну студентську/учнівську молодь та й загалом освітянську спільноту до співпраці у впровадженні сучасних технологій.

Більше фото ви можете знайти на нашій сторінці Facebook: https://www.facebook.com/studgo.puet або в нашому Instagram: https://www.instagram.com/studgo.puet/