Студентська рада ПУЕТ

Наші студенти допомагають УТВ!

Наші студенти активно допомагають людям поважного віку в рамках Університету третього віку, що діє в стінах Полтавського університету економіки і торгівлі у співпраці з ГО «Центр освіти дорослих Полтавщини».

В Університеті третього віку представлено багато різноманітних курсів, такі як «Краєзнавчі студії Полтавщини», іноземні мови («англійська» та «італійська»), «хореографія» та багато іншого.
Студенти ПУЕТу викладають курс «Інформаційно-комунікативні технології», де допомагають людям поважного віку пізнати та засвоїти використання новітніх технологій у сучасному діджиталізованому світі.

В групах УТВ навчаються та знаходять підтримку і розраду. УТВ об’єднує людей поважного віку не тільки і процесі навчання, а й у волонтерській діяльності: багато слухачів плетуть маскувальні сітки, донатять, збирають гуманітарні вантажі.

Навчання впродовж життя – це не просто тренд, це необхідність сучасного динамічного світу. Люди, які пропрацювали все своє життя, мають право на освіту впродовж життя та бути соціалізованими в спільноту, а не викинутими за межі соціального середовища.

Більше фото ви можете знайти на нашій сторінці Facebook: https://www.facebook.com/studgo.puet або в нашому Instagram: https://www.instagram.com/studgo.puet/