Студентська рада ПУЕТ

Навчання Університету третього віку👵

✨️Студенти Полтавського університету економіки і торгівлі з великим ентузіазмом продовжують надавати підтримку людям похилого віку в рамках Університету третього віку.

📚Університет третього віку діє в стінах Полтавського університету економіки і торгівлі спільно з ГО «Центр освіти дорослих Полтавщини».

🌟Університет третього віку пропонує різноманітні курси для навчання, такі як «Краєзнавчі студії Полтавщини», «Психологія», «Особистий розвиток», «Корисний менеджмент» та багато інших захоплюючих напрямків.

📝Студенти Полтавського університету економіки і торгівлі продовжують викладати курс «Інформаційно-комунікативні технології», в рамках якого допомагають людям похилого віку пізнати та засвоїти використання новітніх технологій у сучасному діджиталізованому світі.

🙌🏻Навчання впродовж життя – це не просто тренд, це необхідність сучасного динамічного світу. Люди, які пропрацювали все своє життя, мають право на освіту впродовж життя та бути соціалізованими в спільноту, а не викинутими за межі соціального середовища