Студентська рада ПУЕТ

Навчальний тренінг «aGAIN»

✨️07.11.2023 у стінах Полтавського університету економіки і торгівлі відбувся навчальний тренінг в рамках Майстерні розвитку органів студентського самоврядування «aGAIN».

🧩За останні роки органи студентського самоврядування в Україні зіштовхнулися з чимало кількістю бар’єрів у своїй діяльності, серед яких пандемія COVID-19 та повномасштабна війна. Це призвело до того, що сучасному поколінню представників ОСС не вистачає успадкованих знань, досвіду та практичних навичок, які необхідні для якісної роботи. Саме з цих причин було створено Майстерню розвитку органів студентського самоврядування.

📖Основу навчальної програми складає визначення ключових завдань ОСС, проєктна діяльність та участь у процесах відновлення.

📚Наші студенти отримали неймовірні враження: загалом сподобався теоретичний матеріал, який був викладений протягом періоду навчання, згуртованість і вміння працювати в команді, практичні завдання, можливість покращення та вдосконалення своїх навичок.

🫶🏻Дякуємо за корисну інформацію та приємно проведений час!

🧩Майстерню розвитку органів студентського самоврядування «aGAIN» організовано Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» (EU4Recovery) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

#UNDP_Ukraine
#youth
#recovery
#Майстерня_aGAIN

Більше фото ви можете знайти на нашій сторінці Facebook: https://www.facebook.com/studgo.puet або в нашому Instagram: https://www.instagram.com/studgo.puet/