Студентська рада ПУЕТ

Зустріч студентів університету з кандидатами на посаду голови Студентської ради ПУЕТ

1 листопада  відбулася зустріч студентів університету з кандидатами на посаду голови Студентської ради ПУЕТ. Студенти мали можливість долучитися до зустрічі в онлайн та офлайн форматах. Цього року балотується троє студентів:

Репов Сергій – студент четвертого курсу спеціальності «Право», освітній ступінь бакалавр;

Ханжин Катерина – студентка другого курсу спеціальності «Комп’ютерні науки», освітній ступінь бакалавр;

Шило Каріна – студентка першого курсу спеціальності «Менеджмент», освітній ступінь магістр.

На зустрічі кандидати виступили перед студентами зі своїми програмами у вигляді презентацій, розповіли своє баченням роботи органів студентського самоврядування, поділилися досвідом громадської діяльності, роботи в студентському самоврядуванні, а також принципами на яких буть формувати майбутню команду.

Після завершення презентацій всі присутні мали змогу задати питання кожному з претендентів, жваво обговорювали відповіді та обмінювались думками. Сподіваємося, що студенти  продемонструють таку ж активність  та зацікавленість під час виборів.

Увага! Голосування буде проводитись 2 листопада 2022 року з 8.00 до 16.00 в ОНЛАЙН форматі з використанням платформи МООDLE.

Для онлайн голосування необхідно:

1. Зайти на сайт дистанційного навчання ПУЕТ за посиланням el.puet.edu.ua

2. Пройти авторизацію за власним логін/пароль для системи Moodle.

3. На персональній сторінці серед доступних курсів обрати дистанційний курс «Вибори голови Студентської ради ПУЕТ» або перейти за посиланням http://www2.el.puet.edu.ua/st/course/view.php?id=3466

4. В дистанційному курсі перейти в діяльність «ГОЛОСУВАННЯ» та здійснити Ваш вибір.

Оберіть для себе яскраве майбутнє! Зробіть вибір на користь по-справжньому незабутнього студентського життя, сповненого знаннями, науковими дослідженнями й цікавими заходами!