Студентська рада ПУЕТ

Виготовлення та прикрашання новорічної ялинки в Школі лідерів!

✨️Традиційно в Полтавському університеті економіки і торгівлі проходять заняття в рамках Школи лідерства.

🫱🏻‍🫲🏼Розвиток лідерства та лідерських якостей як надважлива професійна й особистісна складова компетентності молоді – важлива умова становлення та утвердження принципово нових фахівців в усіх сферах діяльності українського суспільства. Це потужний вклад у формування майбутнього нашої країни – успішної та процвітаючої України!

🤲🏻Команда ПУЕТ усвідомлює надважливість розвитку лідерства та лідерських якостей в учнівської молоді нашого регіону.
Школа лідерів – це унікальний освітній проєкт, що дозволяє опанувати авторські методики розвитку лідерських якостей, узяти участь у тренінгових заняттях, виконувати спільні проєкти. Слухачі школи опановують лідерство та беруть участь у тренінгах із формування вмінь і навичок лідерської поведінки.

🙌🏻На сьогоднішній день Школа лідерів працює на повну силу та набирає популярність. Одне з останніх занять пройшло у святковій атмосфері – спочатку приймали новорічні побажання, далі замислювалися над побажаннями собі у наступному році, потім писали побажання учасникам; обмінювалися враженнями від задуманих та отриманих побажань, змагалися в креативних ідеях по збору новорічної ялинки.

🫶🏻Продовжуємо розвивати свої лідерські якості разом з Полтавським університетом економіки і торгівлі!

Більше фото ви можете знайти на нашій сторінці Facebook: https://www.facebook.com/studgo.puet або в нашому Instagram: https://www.instagram.com/studgo.puet/