Студентська рада ПУЕТ

Авторська лекція від Андрія Новака в ПУЕТі

22 листопада 2022 року Полтавський університет економіки і торгівлі відвідав український економіст, учений, громадський діяч, голова Комітету економістів України Андрій Новак. Під час візиту  Андрій Яремович зустрівся з студентами, науковцями університету та представив авторську лекцію «Як підняти українську економіку після нашої Перемоги. Який має бути український «план Маршала»».

Говорили про післявоєнну відбудову України, вибір економічної моделі та перспективи розвитку національної економіки. Зокрема, спікером було представлено Трифункціональну Економічну Модель України на основі взаємодії основних економічних функцій (виробництво, обмін, розподіл), проведено аналіз стану кожної з них та визначені перспективи їх розвитку.  Представлена модель викликала жваву дискусію серед учасників та численні питання до лектора. Найбільш активні учасники отримали книги.

Дякуємо Андрію Новаку за актуальну і своєчасну лекцію, від якої слухачі отримали порцію натхнення, а спікер – щирий зворотний зв’язок від вдячної аудиторії.