Студентська рада ПУЕТ

Студентська рада долучилась до участі у проєкті «Молоді Амбасадор(к)и Розмаїття»

✨️Команда Студентської ради долучилась до участі у проєкті «Молоді Амбасадор(к)и Розмаїття».

🙌🏻З 16 по 20 січня 2024 року члени Студентської ради Полтавської університету економіки і торгівлі взяли участь у воркшопі в мальовничому освітньому просторі Хата-Майстерня в селі Бабин Івано-Франківської області.

🫂«Молоді Амбасадор(к)и Розмаїття» – це проєкт для молоді та молодіжних працівників з посилення соціальної згуртованості для створення інклюзивного, мирного суспільства, мінімізації ймовірності конфліктів, що виникають між різними групами, та прискорення процесу інтеграції молодих людей з числа ВПО.

🤲🏻Проєкт реалізує ГО «СТАН» у партнерстві з альянсом за права, рівність та міжнародну солідарність «ActionAid» за підтримки Disasters Emergency Committee (DEC), Global Fund for Children (США), Terre Des Hommes (Німеччина) та IM Swedish Development Partner (Швеція).

🫶🏻Це були незабутні 5 днів ретриту. На воркшопі були розглянуті дуже важливі соціальні теми, такі як гендерна рівність, лідерство, права ЛГБТКІ+, фемінізм, громади рівних можливостей, інклюзивний простір, інструменти демократії, відбудова, деколонізація, культура і мистецтво.

👏🏻Неймовірно вдячні тренеркам воркшопу Яні та Олені за підтримку, нові знання та круту атмосферу!

🙌🏻Дякуємо усім, хто долучився до цього неймовірного воркшопу! Продовжуємо розвиватися та прагнути!