Студентська рада ПУЕТ

Презентація програми «UPSHIFТ»💛

✨️23.11.2023 в Полтавському університеті економіки і торгівлі відбулася презентація програми «UPSHIFТ».

🎤Спікером був Олександр Глазов. Він розповів про діяльність даної програми і вже виконані проєкти, такі як «Рука допомоги», направлений на допомогу ВПО, «Ковчег», направлений на допомогу тваринам, «Екохаб», направлений на вирішення питань екології, та інші.

✌🏻Громадська організація «Нова Полтава» разом із ГО «Центр Євроініціатив» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та уряду Японії відкриває конкурсний відбір на інноваційну програму для молоді UPSHIFT у Полтавській та Сумській області. «UPSHIFT» – це програма для підлітків та молоді, що допомагає перетворити ідеї на дієві проєкти. Вже 5 років функціонує ця програма і протягом цього часу учасники програми UPSHIFT створюють суспільно-важливі проєкти в Україні.

📮Більше про програму UPSHIFT можна дізнатися на їхніх сторінках в Інстаграм, Фейсбук або на сайті.

☎️Контактна особа для надання додаткової інформації та планування проведення можливих заходів – Олександр Глазов (тел. 066019977).

Більше фото ви можете знайти на нашій сторінці Facebook: https://www.facebook.com/studgo.puet або в нашому Instagram: https://www.instagram.com/studgo.puet/