Студентська рада ПУЕТ

Обласний конкурс «Кристали: структура, властивості»💎

✨️У стінах Полтавського університету економіки і торгівлі відбувся Обласний конкурс «Кристали: структура, властивості».

🤲🏻Метою конкурсу є популяризація хімічних знань, залучення інтелектуально та творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької, експериментальної роботи, створення умов для самореалізації юних науковців Полтавщини.

📊Конкурс проводиться у 2 етапи в форматі виставки-презентації для різних вікових категорій: середня (учасники від 6 до 12 років) та старша (учасники від 13 до 18 років). Юні дослідники захоплено презентували свої роботи.

💡Привітати юних науковців завітали почесні гості – перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко, директор Департаменту освіти і науки Полтавської обласної (військової) адміністрації Євген Кончаковський.

🧩Керівник КЗ Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді» Валерій Биков відзначив значний внесок університету в підтримку проєктів КЗ Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді».

🫶🏻Студенти ПУЕТ підготували розважальну програму для учасників, яскраві хімічні дива та познайомили з рідним університетом юних науковців.

🙌🏻Щиро вітаємо усіх переможців та учасників Обласного конкурсу «Кристали: структура, властивості»!

Більше фото ви можете знайти на нашій сторінці Facebook: https://www.facebook.com/studgo.puet або в нашому Instagram: https://www.instagram.com/studgo.puet/