Студентська рада ПУЕТ

Навчання Університету третього віку

✨️ Наші студенти з ентузіазмом надають допомогу людям поважного віку в рамках Університету третього віку, який діє в стінах Полтавського університету економіки і торгівлі, спільно з Громадською Організацією “Центр освіти дорослих Полтавщини”.
📚 Університет третього віку пропонує розмаїття курсів, таких як “Краєзнавчі студії Полтавщини”, іноземні мови (англійська та італійська), хореографія та інші захоплюючі напрямки.
🧑🏻‍💻 Студенти Полтавського університету економіки і торгівлі викладають курс “Інформаційно-комунікативні технології”, допомагаючи людям поважного віку оволодіти використанням сучасних технологій у цифровому світі.
🫂 У групах Університету третього віку не лише відбувається навчання, але і знаходиться підтримка та розрада. Університет третього віку об’єднує людей поважного віку не лише в процесі навчання, але і в рамках волонтерської діяльності: багато слухачів виготовляють маскувальні сітки, долучаються до благодійних зборів та займаються гуманітарною допомогою.
🙌🏻 Навчання протягом усього життя – це не лише тренд, це необхідність в сучасному динамічному світі. Люди, які віддали багато років свого життя праці, мають право на освіту впродовж усього життя та на активну участь у соціальному середовищі, а не залишатися за його межами.