Студентська рада ПУЕТ

Зміна керівництва у ПУЕТ👩‍🎓

✨️17.11.2023 в Полтавському університеті економіки і торгівлі змінилося керівництво. Щоправда, зміна влади відбулася лише на один день.

📚На честь Міжнародного дня студента традиційно відбувся день студентського самоврядування. У цей день відбувся «Обмін влади», коли владу в університеті «захоплюють» студенти. Студенти різних курсів та спеціальностей, які входять до студентського самоврядування, змогли спробувати себе у ролі керівництва. Голова Студентської ради стає ректором, члени студентського самоврядування займають ключові позиції ректорату – першого проректора, проректорів з науково-педагогічної роботи, директорів інститутів.

🫂Цього року посади обіймали:
Ректор – Антон Філіпповський, голова Студентської ради;
Перший проректор – Діна Сичук;
Проректори з науково-педагогічної роботи – Максим Данилейко та Михайло Тодоров;
Директори інститутів:
денної освіти – Софія Дробина;
заочно-дистанційного навчання – Марія Малтабар;
лідерства – Ангеліна Гладченко;
Помічник директора заочно-дистанційного навчання – Єлизавета Шестопал;
Помічник проректора з науково-педагогічної роботи – Іванюк Альона.

🧩Студентський ректорат зібрався на робоче засідання і обговорив результати опитування студентів щодо якості освітнього та виховного процесів. Також ректорат взяв участь у відкритті першого в Україні Освітнього центру Повітряної робототехніки та запустили перший дрон.

🙌🏻Такий «обмін ролями» дає змогу студентам відчути, що університет є відкритим для них. Тому, ПУЕТ завжди готовий підтримувати всі студентські ініціативи та починання.

Більше фото ви можете знайти на нашій сторінці Facebook: https://www.facebook.com/studgo.puet або в нашому Instagram: https://www.instagram.com/studgo.puet/