Студентська рада ПУЕТ

День відкритих дверей🏫

✨️У Полтавському університеті економіки і торгівлі відбувся День відкритих дверей.

🙌🏻До ПУЕТ завітали більше 120 майбутніх вступників, випускників закладів загальної середньої освіти та фахової передвищої освіти Полтавської області. Абітурієнти дізналися про особливості Національного мультипредметного тесту 2024 від директора Харківського регіонального центру якості освіти Олександра Сидоренка та методистки-кураторки Полтавської області Катерини Семеновської. Також абітурієнти мали можливість неформально поспілкуватися з керівництвом, викладачами та студентами університету, отримати фахові консультації щодо спеціальностей та освітніх програм, ознайомитися з сучасним кампусом університету.

🫰🏻До майбутніх студентів звернувся ректор університету професор Олексій Нестуля. Він наголосив на важливості впровадження новітніх освітніх технологій в університеті, презентував переваги навчання та підкреслив, що ПУЕТ є середовищем для розвитку лідерського потенціалу кожної особистості.

🫶🏻Запрошуємо креативну, творчу учнівську молодь стати частиною команди Полтавського університету економіки і торгівлі.

Більше фото ви можете знайти на нашій сторінці Facebook: https://www.facebook.com/studgo.puet або в нашому Instagram: https://www.instagram.com/studgo.puet/