Студентська рада ПУЕТ

Відкриття Освітнього центру Повітряної робототехніки🎊

✨️17.11.2023 в Міжнародний день студента відбулося відкриття першого в Україні Освітнього центру Повітряної робототехніки

🎉ПУЕТ став першим в Україні, де було відкрито освітню програму магістерського рівня «Освітня робототехніка» та лабораторію робототехніки.

🤖І ось, нарешті, настав час зробити наступний крок – відкрити освітній центр, серцем якого стала дрон арена американської фірми PITSCO, люб’язно надана нашими друзями та партнерами, компанією 2d3d, для вивчення принципів функціонування дронів, їх програмування та відпрацювання навичок пілотування.

💡Центр спрямований суто на виконання освітньої місії та серед свого обладнання має низку навчальних дронів, які дозволять студентам та учнівській молоді краще опанувати закони аеродинаміки, технології освітньої робототехніки та позмагатись у вправності програмування та управління дронами.

👾Вже зараз мультикоптери входять до переліку обладнання типової шкільної STEM-лабораторії. Використання мультикоптерів дозволить суттєво пожвавити вивчення дітьми фізики, математики, програмування в шкільному курсі інформатики тощо.

Більше фото ви можете знайти на нашій сторінці Facebook: https://www.facebook.com/studgo.puet або в нашому Instagram: https://www.instagram.com/studgo.puet/