Студентська рада ПУЕТ

Благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України

Допомога українським військовослужбовцям сьогодні вкрай важлива! Завдяки небайдужості, активності та спільній підтримці наших Збройних Сил в тилу, Україна обов’язково переможе.

Студенти Полтавського університету економіки і торгівлі постійно займаються волонтерством:  допомагають внутрішньо переміщеним особам, працюють в центрі сортування гуманітарної допомоги, збирають теплі речі, плетуть маскувальні сітки та влаштовують благодійні заходи на підтримку Збройних Сил України.   

27 жовтня 2022 року  відбувся благодійний ярмарок на підтримку наших Захисників і Захисниць. Ініціювали та організували добру справу студенти-першокурсники за підтримки студентського самоврядування та науково-педагогічного колективу.  Відкрив ярмарок ректор університету, професор Олексій Нестуля. Він відзначив, що з початку повномаштабного вторгнення росії в Україну Пуетівська родина щоденно працює на перемогу та подякував організаторам і учасникам  за виявлену емпатію, креатив та небайдужість.

На ярмарку були представлені  домашні смаколики, страви української кухні, candy bar, майстер-класи з макіяжу, тату хною, продаж в’язаних іграшок, ілюстрацій, сувенірів, мапа побажань, а головне – благородна мета допомоги ЗСУ!

 Щоб доброчинні торги проходили активніше, протягом ярмарку з імпровізованої сцени лунала концертна програма з сучасними українськими патріотичними і військовими піснями,  всі охочі мали можливість долучитися до патріотичного караоке.

  За підсумками благодійного ярмарку вдалося зібрати 16137 грн., які вже відправлені на допомогу нашим воїнам 49 окремого стрілецького батальйону Збройних Сил України Карпатська Січ.